Ani světové celebrity se nebojí manuální práce. Které osobnosti se vesele pustily do zahradničení v karanténě?

Celosvětová pandemie dopadla na všechny bez rozdílu věku, profese nebo finanční situace. Určitým způsobem se s ní musí vypořádat i světové celebrity. Někteří si užívají na odlehlých karibských ostrovech, ale jiní neváhali ani vteřinu a s chutí se pustili do zahradničení na vlastních zahrádkách.

Do některých herců a hereček bychom rozhodně neřekli, že umí držet rýč, avšak jejich profily na sociálních sítích nelžou! Hollywoodští herci se začínají stávat zahradníky.

Zooey Deschanel

Mladá herečka známá hlavně ze seriálu Nová holka působí na své okolí velice pozitivně i v normálních dobách. Před nedávnem ale na svém Instagramu uveřejnila video, kde se chlubí zasazením několika semen zeleniny.

Zooey bydlí v rodinném domě, před nímž má malou zahrádku s mnoha zelenými keři, takže to pro ni rozhodně nebyla první zahradnická zkušenost. Talentovaná herečka navíc prozradila, že ještě před pandemií pěstovala hlávkový salát a byliny v umělecky zdobených nádobách.

Elisabeth Hurley

Britská modelka na Instagramu jasně ukázala, že se rozhodně nebojí manuální práce. Všechny fanoušky totiž překvapila fotkou, na níž drží motorovou pilu a vypadá, že se jí vůbec nebojí použít! Ale i přes svou ochotu ušpinit si ruce si Elisabeth zachovává punc top modelky světové třídy. I v obyčejném tričku a šortkách vypadá naprosto skvěle! Nechali byste si od Elisabeth Hurley doma nařezat dříví?

Jennie Garth

Herečka se proslavila hlavně ztvárněním Kelly Taylor ve slavném seriálu Beverly Hills 90210. Zatímco její role se manuální práce bála jako čert kříže, Jennie nemá s hrabáním se v hlíně žádný problém. Na Instagramu se totiž pochlubila několika nádhernými sazenicemi hlávkového salátu. Svou oblíbenou zeleninu pravidelně zalévá, takže je vidět, že se Jennie na farmě v Illinois něco málo přiučila.

Drew Barrymore

Všichni jsme asi viděli Charlieho andílky, kde hrála Drew po boku Cameron Diaz a Lucy Liu. Ano, i tato sexy herečka se nebojí ušpinit si ruce při relaxačním zahradničení. Na svém Instagramu uveřejnila video, kde se chlubí mnoha pytlíčky se sazenicemi zeleniny. Drew se tak chystá pěstovat například karotku nebo vodní meloun. Herečka už nyní na své zahradě pečuje o keřík oliv, takže mimo dramatického talentu oplývá i uměním zahradníka.

Tipli byste si, že světové celebrity jsou tak vášnivými zahradníky? My rozhodně ne! Je ale hezké, že se populární herci a herečky snaží motivovat své fanoušky k venkovním zahradnickým pracím.

Autor: Bára Králová
Tagy:
zavřít reklamu