Dům, ve kterém vyrůstal Harry Potter je na Airbnb. Můžete si užít skvělé fantasy a pohádkové ubytování. Stojí to za to!

Web Airbnb nabízí opravdu nejlákavější nabídky pro ubytování během vaší dovolené. Nyní si můžete vybrat i dům, ve kterém vyrůstal Harry Potter! Fantasy dům plný naprosto unikátního vybavení je vám k dispozici!

Harry Potter a jeho svět

Pokud se rádi noříte do netradičních světů fantasy literatury či filmů, nyní máte další možnost. Tedy jestliže k vaším oblíbeným patří také příběh o Harry Potterovi. Existují nejen knihy a filmy, ale také kouzelnické atrakce v Universal Studios v Hollywoodu, Orlandu i v Japonsku. Ale naprosto unikátním hitem je strávit noc v domě, kde jako dítě Harry Potter žil se svými rodiči. Alespoň podle toho, jak byl zhmotněn ve fantazii filmařů.

De Vere House

De Vere House, dům Harryho, Jamese a Lilly Potterových ve městě Gordic´s Hollow, nabízí nocleh se snídaní a ubytování si tam můžete sehnat prostřednictvím webu Airbnb. Díky tomu prožijete všechny fantazie, které jste kdy kolem Potterova světa měli a pobyt si skutečně užijete jako žádný předtím!

Působivé je i místo

Místo domu Potterových je působivé samo o sobě. Podle webových stránek je de Vere House asi ze 14. století, poté byl částečně zbořen a přestavěn až v roce 1929. A je pěkně strašidelný! Možná neuvidíte poltergeisty, putující po chodbách domu, ale podle informací na webu de Vere House, pokud na duchy věříte, máte zde možnost se s nimi setkat.

Trocha historie i novodobá koncepce

Pohybuje se zde například duch syna 13. hraběte, který zemřel ve věži v Londýně, duch velkého vojáka sira Františka Vere, který zahynul během třicetileté války a mnoho dalších. De Vere House je plný potterovského vybavení, ale funguje zde wifi, ráno si pochutnáte na typická anglická snídani, využijete soukromý vchod a zahradu.

Vezměte všechny díly knih o Harrym Potterovi a upalujte si číst na místo, které je pro to zatím úplně tím nejlepším!

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu