V roce 2006 jste měli příležitost koupit vilu Brada Pitta a Jennifer Aniston. Nyní je opět na trhu a za cenu okolo 1 miliardy korun může být vaše! Pojďte si ji prohlédnout

Brad Pitt a Jennifer Aniston potěšili fanoušky po celém světě zprávou, že po 15 letech od rozvodu jsou opět přátelé. Spekulace o tom, že spolu také chodí, se nepotvrdily. Nicméně vila bývalého manželského páru, kterou prodali ihned po rozvodu v roce 2006, je opět na trhu za zhruba 1 miliardu korun. Čím vším vás dům okouzlí?

Standardní adresa

Vila se pochopitelně nachází v enklávě celebrit v Beverly Hills a má rozlohu asi 3.300 metrů čtverečních. Postavena je ve francouzském stylu, obklopena bazénem, tenisovými kurty a penzionem. Podle agentury TopTenRealEstateDeals.com strávili Brad a Jennifer 3 roky renovací historického majetku, včetně výměny kuchyňské podlahy za vyhřívaný mramor, instalace baru a vlastní soukromé promítací místnosti. Za svými sousedy rozhodně nezůstali v ničem pozadu!

Celkové dispozice

V domě dále najdete například 13 koupelen a pět ložnic. Nemovitost má také vlastní tělocvičnu se širokou škálou posilovacího a kardio vybavení. V rámci rekonstrukce Brad a Jen nechali vybudovat tenisový kurt s vlastním pavilonem a s penzionem v nejvyšším patře. Velký bazén lemují lehátka a několik dalších míst k sezení, včetně pohodlných pohovek a formálního dřevěného jídelního stolu na terase. Terasa je ideálním místem pro letní grilování a venkovní zábavu.

Obývací pokoje

Obývací pokoj a bar na spodním patře se otevírá na terasu u bazénu, a i on nabízí spoustu pohovek, útulná křesla a supermoderní elektroniku pro uvolněnější večírky. K dispozici je též formálnější obývací pokoj s klasickými dřevěnými podlahami a dřevěným obložením na stěnách, které skvěle doplňuje mramorový krb. S celoplošnými okny s romanticky venkovským výhledem na statek je pokoj útulný, světlý a vzdušný.

Klasická kuchyň a dostatečně velká jídelna

Poměrně tradiční kuchyň má vyhřívané mramorové podlahy, bílé kachlové stěny a luxusní pracovní desky, též z mramoru. Formální jídelna pojme až 20 hostů a vede přímo do kuchyně. Místnost má bílé stěny, tmavé dřevěné podlahy, hlavní kouzlo jí ale dodává leštěný dubový jídelní stůl a příjemný fialový koberec.

Projekční místnost

Hollywoodský pár si domů nainstaloval také vlastní projekční místnost. Můžeme jen hádat, že tímto způsobem doháněli sledování jednotlivých epizod seriálu Přátelé nebo nového filmu Brada. S plyšovým sametovým obložením na zdi, tradičními trámy na stropech a barevnou paletou s bohatými odstíny červené a zelené patří tato místnost mezi ty nejpříjemnější v celém domě.

Bar i pracovna

Domácí bar by určitě mohl vyprávět! Lesklý barový pult je lemován čtyřmi koženými stoličkami a je kompletně vybaven vším, co byste mohli během večírku potřebovat. V pozadí stojí impozantní zobrazení lahví vína. Nicméně manželé nemysleli pouze na zábavu a nezapomněli si zařídit také pracovnu! Jde o moderní pokoj se vším potřebným vybavením a s výhledem na kaňon i na malebný pozemek.

Není pochyb, že i vy si tento dům zamilujete!

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu