Selena Goméz je další hvězdou, jejíž bývalý dům je opět k mání! Rezidence Calabasas v Kalifornii je mezi celebritami velmi populární, pojďte si ji prohlédnout

Americká zpěvačka, herečka a módní návrhářka Selena Goméz je další hvězdou, jejíž bývalé sídlo je opět na trhu. Nachází se v rezidenci Calabasas v Kalifornii a může být vaše za 6,6 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 152 milionů korun). Rapper French Montana (35) koupil dům od Seleny Goméz (27) v roce 2016 za 3,3 milionu dolarů (76 milionu korun), i když původní cena, kterou zaplatila Selena byla 4,5 milionu dolarů (103 milionu korun).

Hvězdné místo Calabasas

V Calabasasu není ani zdaleka ojedinělé najít dům vlastněný celebritami, ale prodávaný dům byl bydlištěm nikoli jedné, ale hned dvou superhvězd! Herečky a zpěvačky Seleny Goméz a rappera Frencha Montany. Současný majitel French Montana (jehož skutečné jméno je Karim Kharbouch) za středomořskou usedlost požaduje 6,6 milionu dolarů. Cena je přiměřená popularitě místa včetně toho, že za sousedku budete mít Khloe Kardashian a její rodinu.

Dům Goméz – Montana

Hlavní dům nabízí pět ložnic, šest koupelen a pět krbů, zatímco původní penzion byl přeměněn na nahrávací studio Montany. V hlavní budově dále najdete posilovnu, kino a vinný sklípek. K dispozici je také kuchyň se šéfkuchařem a s jídelním koutem a speciální formální jídelna. Rozsáhlé hlavní apartmá se může pochlubit parní sprchou, namáčecí vanou, šatnou a příjemným posezením.

Dvorek

Vnitřní prostranství je snem každého, kdo hledá spojení zábavy s dalšími příjemnými záležitostmi. Jsou zde lázně, bazén, nádherné nádvoří a venkovní kuchyň s cihlovou pizzovou troubou a dostatkem posezení pro všechny hosty během stolování pod širým nebem. Nicméně Montana provedl několik úprav. Kromě vytvoření nového nahrávacího studia, která podle reportáže Los Angeles Times stojí 400.000 dolarů, také přemaloval tyrkysové a fialové stěny, které Goméz v domě zanechala.

Dům plný nebezpečí?

V červenci 2018, za Montanova pobytu v domě, nejméně dva podezřelí ozbrojení muži vnikli do tohoto sídla! Šerifské oddělení Calabasas reagovalo na hlášení o ozbrojené loupeži kolem 8:00 hodiny, ale před příjezdem policie stihli pachatelé uprchnout, jak potvrdil mluvčí místního oddělení šerifa. Už v době, kdy v domě bydlela Goméz, v roce 2014, se jiný pachatel do tohoto domu vloupal také! Byl zatčen na místě a obviněn z vloupání a přestupku.

Zamyslete se nad koupí krásného sídla v luxusní čtvrti, kde vás zajisté čeká i dávka adrenalinu!

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu