Víte, kde se potkávají kamarádi mezi natáčením epizod filmů Star Wars? Podívejte se na dům Luka Skywalkera! Nyní je na prodej

Dům Luka Skywalkera, pěkně ukrytý mezi kopci, je skvělým místem, kde mohou všichni kamarádi ze Star Wars trávit čas mezi natáčením. Pokud už jste o tom někdy přemýšleli, pojďte se podívat na dům v uzavřené čtvrti v Los Angeles Hidden Hills, která je nyní na prodej!

„Skryté kopce“ už nejsou úkrytem!

Hidden Hills je po celá desetiletí bezpečnou enklávou bohatých celebrit, které si chtějí držet nezvané návštěvníky na uzdě. Málokdo však věděl, že je tato čtvrť také domovem postav Star Wars, které žijí v suterénu Craftsmanova domu o rozloze zhruba 5.500 m2. Nyní, když byl jejich úkryt konečně objeven, okamžitě se rozhodlo o prodeji a na trh byl dům uveden za 6,5 milionu dolarů (v přepočtu 610 milionů korun).

Všechna tajemství odhalena!

Je cosi smutného na tom, když se všechna tajemství odkryjí najednou. Nicméně, ve chvíli, kdy se nemovitost dostane na „černou listinu“ a je uvolněna pro trh, je to nutný krok. Vy si ovšem díky tomu můžete prohlédnout domov Luka Skywalkera!

Prohlídka začíná

Vstup do domácího foyeru nabízí pohled na dvoupodlažní strop. Obývací pokoj je ryze formálním místem, s velkým kamenným krbem a vysokými okny, která skvěle dramatizují celkové vzezření místnosti. Dům je samozřejmě vybaven veškerým myslitelným zařízením pro pohodový a báječný život, a díky využití solární energie se záložním generátorem propanu je tato domácnost také vysoce ekologická.

Interiér

Kuchyně místního šéfkuchaře má dvě samostatné pracovní plochy a kapacitu na přípravu jídla pro celý dav lidí. Kromě formálních a rodinných pokojů je zde k dispozici fitness centrum, vinárna, masážní místnost, krytý vyhřívaný bazén, akvárium s téměř 3 tisíci litry obsahu pro tropické rybičky, profesionální nahrávací studio a garáž pro 6 aut. Ale…

Pravý domov Luka Skywalkera

… Sklep! To je pravý domov Luka Skywalkera a jeho přátel! Dáte si s nimi drink v baru, a pak pocítíte pohyb sedadel v souladu s filmy, jejichž součástí se stanete i díky promítací ploše o velikosti téměř 6 metrů. Přitom všem budete obklopeni neuvěřitelnou mezigalaktickou sbírkou naprosto fantastických trofejí!

Exteriér

Venkovní část domu se rozprostírá na třech akrech pozemku, a je ideální pro každého obyvatele Země nebo návštěvníka z vesmíru. Pozemšťané i zástupci mimozemských civilizací mohou využít krytý venkovní bazén s vodopádem, skluzavkou, jeskyní a lázeňským a tenisovým kurtem, které jsou zasazeny mezi dokonale provedené terénní úpravy. Ekologický dům samozřejmě nezapomíná ani na udržitelnost a na pozemku roste velké množství ovocných stromů, keřů či bylinek.

Hvězdárna je nezbytná!

Vzhledem k tomu, že návštěvníci z dalekých galaxií jsou zde opravdu velmi velmi daleko od domova, je skvělé, že na kopci na zadní straně pozemku mohou využít hvězdárnu s výkonným rotujícím dalekohledem, díky níž se Lukeovi hosté cítí v bezpečí.

Chcete-li dům plný skrytých galaktických tajemství, neváhejte, právě teď je na prodej všem pozemšťanům!

Autor: Katka Procházková
zavřít reklamu